Consilierii PSD Slatina şi-au donat indemnizaţiile pentru ca primăria să poată premia câştigătorii Cupei Slatinei la Înot

Aproximativ 100 de copii din Slatina, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, au participat sâmbătă dimineaţa la Cupa Slatinei la Înot, care s-a desfăşurat la Bazinul Didactic de Înot din municipiu. Premierea câştigătorilor a fost posibilă datorită consilierilor locali ai PSD, care şi-au donat indemnizaţiile.


 Cupa Slatinei la Înot a ajuns, sâmbătă, la ediţia cu numărul opt.

 „Am participat astăzi la cea de-a opta ediție a Cupei Slatinei la Înot, unde s-au înscris aproximativ 100 de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, care au participat la cele patru probe de concurs. Suntem foarte bucuroși pentru că de la an la an am văzut că există o creștere și asta nu face decât să ne să ne bucure și înseamnă că noi ne facem datoria”, a declarat viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu.

 Având în vedere că  Ordonanţa 90/2023 împiedică autorităţile să facă angajamente de plată pentru lunile noiembrie şi decembrie, consilierii locali ai PSD Slatina au ales să-şi doneze indemnizaţiile pentru a asigura premierea copiilor participanţi la concurs. Tot in această sursă va fi finanţat şi un alt concurs organizat de Primărie pentru elevi, în fiecare an, „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”.

 "Aș vrea să-i felicit pe consilierii locali PSD, care și-au donat indemnizația și din aceasta am putut să procurăm premiile pentru copiii câștigători. Tot acum vă pot spune în premieră, că din această indemnizație vom rezolva și problema privind sponsorizarea concursului „Acasă la Eugen Ionescu”, a mai declarat Vîlceleanu.

Liderul consilierilor locali PSD, Emil Popa,  a explicat că decizia de a folosi indemnizaţiile pentru premierea copiilor de la Cupa Slatinei a venit în urma unei discuţii cu colegii.

 „Nu puteam sta impasibili ca din cauza unei ordonanțe acești copii minunați să nu fie premiați. Am discutat cu colegii mei și imediat au fost de acord. Am donat indemnizația, am făcut rost de premii, urmează să-i premiem. Îi felicităm pe această cale pe acest copii minunați, felicităm munca profesorilor lor și a părinților, efortul pe care îl fac zi de zi să-i aducă, să facă performanță”, a explicat Emil Popa.

Consilierii locali PSD au participat la Cupa Slatinei la Înot, iar la finalul competiţiei i-au premiat pe câştigători.