Conducerea PSD Slatina a demisionat din funcţie

Președintele PSD Slatina, primarul Emil Moț, și secretarul executiv al filialei municipale, Emil Popa, și-au prezentat, miercuri, demisiile din funcție, în cadrul unei ședințe.


 De asemenea, și vicepreședinții organizației municipale au renunțat la funcțiile lor, anunță PSD Olt prin intermediul unui comunicat de presă.

 „Acest gest de onoare survine în lumina ultimelor rezultate politice înregistrate la alegerile locale”, arată sursa citată.

 Interimatul va fi asigurat de deputatul Marius Iancu, în calitate de președinte, în echipă cu subprefectul Cosmin Floreanu, în calitate de secretar executiv.

 „Slatina are nevoie de oameni asumați, care pot transpune în realitate așteptările politice și pot forma viitoarea echipă câștigătoare. Este esențial ca noua conducere să aducă un suflu nou și strategii de guvernare locală, care să corespundă cu viziunea social-democrată. De asemenea, implicarea activă a comunității și transparența decizională vor fi prioritare pentru a recâștiga încrederea cetățenilor”, mai arată PSD.