Conceptul ideal pentru case moderne, proiecte diverse de la unii dintre cei mai buni arhitecți

Casa pe care ne-o dorim nu este întotdeauna îndeplinită și acest lucru se întâmplă din multe motive. Unul dintre cele mai frecvente este faptul că cei care proiectează nu ne ascultă dorințele și astfel nu pot fi îndeplinite. Dacă vrei să ai parte de conceptul ideal pentru casa ta de la unii dintre cei mai buni arhitecți, Smart Home Concept este locul perfect de unde îl poți obține! Vei găsi o echipă specializată în domeniu și care să te îndrume către bune decizii privind căminul tău. 


Smart Home Concept îți oferă posibilitatea de a-ți spune dorințele în materie de case, să le discuți cu specialiștii, iar mai apoi aceștia să proiecteze exact ceea ce îți dorești în funcție de spațiul disponibil. Bineînțeles, ideile tale se vor lua în considerare, însă spațiul și așezarea casei vor avea o mare contribuție la rezultatul final. Poți solicita diferite stiluri de case precum case moderne, case mari sau mici, care să fie eficiente și perfect funcționale pentru orice îți dorești să faci. 

La parter sau cu mansardă, cu etaj sau duplex, toate acestea pot fi proiectate exact cum îți dorești! Pe site-ul smarthomeconcept.ro ai ocazia de a vizualiza toate proiectele propuse și finalizate de case, iar în acest fel poți găsi chiar un model care să se potrivească nevoilor tale. Rezultatul final este influențat de o mulțime de lucruri, însă cu siguranță vei avea un cuvânt de spus. 

Varietate de proiecte case pentru orice cerințe și spații

Așa cum spuneam mai sus, proiectul final depinde de mai multe situații și criterii. Totuși, la Smart Home Concept ai de ales dintr-o varietate de proiecte pentru diferite stiluri de case. În acest fel, oricare dintre clienți poate opta pentru un astfel de proiect, fiind potrivit pentru mai multe bugete. 

La această firmă poți alege între proiecte case duplex, cu etaj, case mici, case cu mansardă, moderne, case mici cu mansardă, case fără etaj sau case la parter. Tot aici pot interveni și dezvoltatorii imobiliari care doresc să pună bazele unor blocuri sau locuințe colective. Poți opta pentru proiecte blocuri, locuințe colective, proiecte de foișor ori proiecte pentru case din anul curent. 

Fiecare dintre aceste proiecte sunt detaliate, astfel încât să poți vizualiza numărul de dormitoare, băi, bucătării, spații de depozitare și așa mai departe. În acest fel, îți poți forma o idee asupra felului în care va arăta spațiul. 

Servicii complete pentru finalizarea construcțiilor

La Smart Home Concept beneficiezi și de servicii complete care te ajută la finalizarea construcției. Ai ocazia de a alege servicii de optimizare a proiectelor de structură sau reproiectare, project management, verificări de proiecte, proiectare lucrări de consolidare și extindere, obținere avize ISC pentru autorizația de construcție, întocmire relevee, monitorizarea lucrării de construcție, obținerea certificatului de urbanism, expertize tehnice, întocmirea documentațiilor PUD/PUZ, proiectare amenajări interioare, studiu geotehnic, întocmire devize de lucrări, proiectare instalații și întocmire cărți tehnice. 

Firma poate obține toate actele de care ai nevoie și poate proiecta diverse construcții pentru ca tu să nu mai ai nicio bătaie de cap!

Contact: 

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro