Chef Alberto Chelu, „cuţitul de aur” al lui Florin Dumitrescu, noul bucătar al unui restaurant din Slatina

Un restaurant din Slatina anunţă începerea colaborării cu maestrul bucătar Alberto Chelu, devenit cunoscut publicului larg după participarea în cadrul emisiunii de profil „Chefi la Cuţite”. 


„La Promenada” este restaurantul care l-a cooptat pe Alberto Chelu.

„Chef Alberto Chelu a preluat frâiele bucătăriei, aducându-și magia culinară! Vă invităm să gustați din reinterpretarea reţetelor clasice La Promenada, semnate acum de maestrul bucătar Alberto Chelu. Dar asta nu e tot - lucrăm la un meniu internațional senzațional pentru voi! Urmează o călătorie culinară cu arome din toată lumea”, este mesajul restaurantului. 

Slătineanul Alberto Chelu a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la Cuţite”, primind chiar „cuţitul de aur”, care i-a permis înaintarea până în battle-uri, fără alte probe eliminatorii.

Înainte de a-și descoperi pasiunea pentru bucătărie, Alberto a fost fotbalist. Fostul atacant a jucat pentru CSM Slatina, echipă cu care a reușit să promoveze din Liga a IV-a în Liga a III-a și apoi în Liga a II-a. Timp de doi ani a jucat şi pentru Dacia Mioveni, cu care a promovat în prima ligă.