Cele mai populare 3 branduri de cărucioare în 2022

Alegerea unui cărucior potrivit poate fi un proces uneori copleșitor pentru mamele la primul copil, având în vedere cât de multe modele și opțiuni sunt pe piață. În funcție de zona unde locuiești, în funcție de stilul de viață al familiei, cât și de bugetul alocat, trebuie să faci o alegere care să se potrivească nevoilor familiei, dar mai ales să ofere noului membru un spațiu confortabil și comod pentru plimbare, dar și pentru momentele în care va adormi la plimbare. 


Dacă ești în căutarea unui cărucior care să te însoțească pe tine și micuțul tău în lungile plimbări împreună și nu ești încă hotărâtă ce să alegi, în rândurile ce urmează vom discuta despre cele mai des achiziționate brand-uri de cărucioare de către tinerele familii și caracteristicile care le definesc.

Iată care sunt cele mai populare 3 branduri de cărucioare în rândul părinților 

1. Brand-ul Cybex - este un brand fondat în Germania ce produce cărucioare, scaune auto, dar și sisteme de purtare pentru bebeluși. Brand-ul se mândrește cu un design unic al cărucioarelor, funcționalitate aparte, dar și materiale calitative folosite care oferă o siguranță crescută clienților. Există 4 game de cărucioare produse de către Cybex, fiecare cu caracteristicile sale specifice, dar și cu prețuri pe măsură. Ai opțiunea de a alege un cărucior 3 în 1, care să includă landoul pentru nou născut, scaunul sport folosit începând cu vârsta de 6 luni, dar și scoica auto, care trebuie folosită începând cu prima zi de viață a bebelușului sau doar un cărucior sport care să îți poarte confortabil bebelușul încă de la început.Vedeta brand-ului Cybex din ultimii ani este cu siguranță modelul Melio, care impresionează prin design-ul elegant și urban, o gamă largă de culori disponibile, dar mai ales prin greutatea acestuia de doar 6 kg, ceea ce îl face foarte ușor de manevrat și transportat. 

2. Brand-ul Anex - în ultimii ani, pe piața din România și în topul preferințelor părinților au urcat rapid cărucioarele produse de brand-ul Anex - cu un design minimalist și elegant, cu o gamă de culori neutre și cu materiale ecologice de bună calitate, cărucioarele Anex sunt perfecte pentru părinții care își doresc să îmbine stilul cu confortul. Modelul Anex E Type este potrivit începând cu prima zi de viață a bebelușului, cu un landou spațios, roți mari și rezistente cu suspensii puternice, ce asigură siguranță micuțului pasager. În colțul opus, modelul Air-X este un cărucior sport, ușor și compact, ușor de manevrat și pliabil, care este perfect pentru părinții aflați în continuă mișcare. 

3. Brand-ul Babyzen - acest brand francez a lansat în anul 2012 un model de cărucior care avea să devină preferatul părinților pasionați de călători, bine-cunoscutul Babyzen Yoyo. Acest cărucior are un design ultra compact și se pliază foarte rapid, putând fii depozitat astfel cu ușurință în compartimentul de bagaje din cabina avionului. De asemenea, având o greutate foarte mică pentru un cărucior, poate fi purtat pe umăr ca o geantă, în locurile în care este mult prea aglomerat, iar husa este detașabilă și se poate igieniza la mașina de spălat. Acest cărucior a devenit un fenomen în rândul părinților, devenind apreciat și cumpărat de milioane de oameni în fiecare an. 

Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să afli mai multe detalii despre unul din aceste brand-uri și cărucioarele lor, nu ezită să intri pe site-ul celor de la Babymatters.ro, unde vei găsi o mulțime de modele și culori disponibile, toate putând fi personalizate nevoilor și bugetului tău.

Sursa foto: Unsplash.com