Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu din Slatina, reabilitare finalizată

Primarul Emil Moţ a anunţat finalizarea lucrărilor de asfaltare pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, la intrarea în Slatina dinspre Podul Olt.


Edilul s-a angajat că vor continua investiţiile în această zonă: vor fi amenajate piste de biciclete şi se va interveni asupra spaţiilor verzi.

„Ne aflăm într-un amplu proces de modernizare a orașului nostru. Astăzi, lucrările de asfaltare a carosabilului pe Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu, la intrare în municipiul Slatina, după intervenția Companiei de Apă Olt ce a vizat înlocuirea rețelei de apă și canalizare, au luat sfârșit, astfel intrarea în municipiul nostru este una la nivel European. Cu toate acestea, angajamentul meu în calitate de primar al municipiului Slatina nu se oprește aici.

Următoarea fază a proiectului vizează reamenajarea spațiilor verzi, amenajarea unei piste de biciclete pentru a promova mijloacele de transport durabile și extinderea sistemului de iluminat public stradal pentru a spori siguranța pe timp de noapte. Continuăm să construim împreună Slatina!”, a transmis Emil Moţ.