Bărbatul din Slatina, care şi-a omorât concubina, a mai fost condamnat, în trecut, pentru infracţiunea de tâlhărie

Bărbatul din Slatina, în vârstă de 50 de ani, care şi-a ucis cu sânge rece iubita, pe fondul geloziei, cu mai multe lovituri de cuţit, a fost reţinut. Acesta a mai fost condamnat, în trecut, pentru infracţiunea de tâlhărie.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, care în dimineaţa zilei de 31 mai, şi-a ucis concubina, în vârstă de 28 de ani, lovind-o în repetate rânduri cu un cuţit, a mai comis fapte penale. Potrivit unui comunicat la Parchetului Olt, acesta a fost condamnat în trecut pentru tâlhărie.

Pe fondul geloziei, bărbatul, din Slatina, a atacat-o pe femeie până când a lăsat-o fără suflare. Acesta a fost reţinut, urmând ca în cursul zilei de 1 iunie să fie prezentat inistanţiei cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comunicatul integral al Parchetului Olt

În completarea informaţiilor transmise în legătură cu crima comisă în dimineaţa zilei de 31.05.2023 din mun. Slatina, jud. Olt (zona Zahana), învederăm faptul că faţă de autor s-a dispus măsura  reţinerii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prev. de  art. 188 alin. 1 C.p., rap. la art.199 alin.1 C.p.

Date despre inculpat:

Inculpatul D. M., are vârsta de 50 de ani, locuieşte în mun. Slatina, jud. Olt, a mai comis fapte de natură penală, respectiv infracţiunea de tâlhărie, în raport de care este reabilitat, iar noua faptă, pentru care a fost reţinut a fost comisă pe fondul geloziei.

Reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de 01.06.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile”.