Bărbat, din Bărăşti, reţinut după ce a furat băuturi alcoolice dintr-un supermarket din Piteşti

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Bărăşti, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore, de poliţiştii argeşeni, după ce pe data de 29 august a furat băuturi alcoolice în valoare de 400 de lei, dintr-un supermarket din Piteşti.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 44 de ani, din Bărăști, județul Olt. Acesta ar fi furat băuturi alcoolice, dintr-un supermarket.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 29 august, bărbatul ar fi susutras, dintr-un supermarket din municipiul Pitești, băutură alcoolică în valoare de aproximativ 400 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeş.