ARTROM STEEL TUBES a primit vizita Ambasadorului Serbiei în România

ARTROM STEEL TUBES, una dintre cele mai importante întreprinderi de țevi din Europa, cu operațiuni în România la Reșița și Slatina, a primit vineri, 19 mai, vizita E.S. domnul Stefan Tomašević, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Serbia în România.


Excelența Sa a fost întâmpinat de Președintele Consiliului de Administrație al companiei, domnul Adrian Popescu și de directorul general, domnul Cristian Drînciu. În cadrul acestei întrevederi, Ambasadorul Serbiei s-a interesat de activitatea Grupului ARTROM, a vizitat uzina de țevi din Slatina și s-a arătat încântat de perspectivele companiei.

ARTROM STEEL TUBES a fost achiziționată la sfârșitul anului trecut de Grupul Hefestos Capital, specializat în investment banking, cu sediul în Belgrad și operațiuni în Europa, Asia și Africa. În urma tranzacției, ARTROM a devenit cea mai mare companie deținută de investitori din Serbia în România. 

Întreprinderea produce la uzina siderurgică din Reșița oțelul necesar uzinei de țevi din Slatina, de unde se livrează produse în principal in Europa si America, având ca agenți comerciali sucursalele sale din Europa și SUA. Companiile ARTROM din România însumează circa 2.350 de angajaţi (1550 în Slatina, 770 în Reșița și circa 30 în reprezentanțele din Europa și SUA) şi afaceri de 2 mld. de lei, din care 85% din exportul produselor către cei peste 600 de clienți din Europa și America.