Apartament nou? Top 7 lucruri pe care trebuie să le achiziționezi imediat

Dacă ți-ai achiziționat un nou apartament, atunci cu siguranță a venit etapa mult așteptată și anume, decorarea întregii locuințe. Cu siguranță ai deja plănuit cum îți dorești să arate fiecare încăpere în parte, ce stil vei adopta sau ce culori vor fi predominate.


Pentru a fi siguri că nu îți scapă nimic, ți-am pregătit o listă cu 7 lucruri pe care trebuie să le achiziționezi de la bun început, astfel încât să ai parte de tot confortul când te vei muta: 

1. Prelungitoare/Triplu

Chiar dacă pare un amănunt aparent nesemnificativ, atunci când te vei muta vei observa că vei avea nevoie de ele, în diferite camere și, cu precădere, în bucătărie. Acestea îți vor fi de folos atunci când vei începe să îți montezi device-urile și, evident, electrocasnicele.

2. Produse de curățenie

Chiar dacă ai intrat oficial în etapa amenajării, produsele de curățenie sunt necesare la orice pas. Așa că, mergi la magazin, pune în coș un produs de geamuri, unul de mobilă, unul pentru faianță și gresie și unul universal, tocmai pentru a reuși să faci să sclipească totul în casă. 

3. Cutii de depozitare

Niciodată nu vei avea destule cutii de depozitare, mai ales atunci când ești într-un proces de mutare. Așa că, optează pentru cutiile din plastic, ce au o rezistență mult mai mare și îți oferă posibilitatea de a organiza cât mai bine lucrurile. 

4. Un nou televizor 

Dacă ai schimbat apartamentul, atunci acum este ocazia perfectă de a opta pentru un device mai performant, care să se potrivească noului tău living. Astfel, poți alege un televizor smart de aici, de la Altex.ro,  disponibil în dimensiuni multiple și cu diferite funcții. 

5. Corpuri de iluminat 

Pentru a reuși să creezi o atmosferă cât mai plăcută, unul dintre elementele cărora trebuie să le acorzi o atenție deosebită este lumina din încăperi. Astfel, dacă îți dorești că întreg apartamentul tău să fie cozy optează pentru corpurile de iluminat cu picior, pe care le poți amplasa în diferite colțuri ale camerelor, precum și pentru becuri cu lumină caldă. 

6. Plante 

Dacă îți dorești un colț verde, atunci e necesar să te asiguri că ai suficiente plante pentru acesta. Recomandarea noastră este că dacă ești ocupat, să optezi pentru plante ce nu necesită prea multă îngrijire. 

7. Decorațiuni

Apartamentul tău trebuie să îți reflecte personalitatea și să reprezinte locul tău de vis. De aceea, nu ezita să-ți cumperi cât mai multe decorațiuni pe placul tău, cu ajutorul cărora să îți amenajezi locuința așa cum îți dorești.  Poți să investești în rame foto, unde să pui pozele cu persoanele tale cele mai dragi, vaze pentru flori, tablouri, pături și perne colorate sau chiar ghirlande luminoase. 

Cu timpul, apartamentul tău va prinde contur din ce în ce mai mult și va reprezenta pentru tine un nou „acasă”. Indiferent de modul în care alegi să-l mobilezi, asigură-te că totul va ieși așa cum îți dorești.

Sursa foto: pexels.com