Anunţ Consultare publică Ocolul Silvic Slatina

„CONSULTARE PUBLICĂ

privind certificarea PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) a managementului forestier pentru pădurile proprietate publică a statului administrate de Ocolul Silvic Slatina

Direcția Silvică Olt a început în anul 2023 procesul de certificare PEFC a managementului forestier pentru pădurile pe care le administrează.

Ocolul Silvic Slatina, ca subunitate a Direcției Silvice Olt, este implicat în procesul de certificare PEFC.

Identificarea valorilor protective ale pădurilor în vederea conservării și chiar a îmbunătățirii valorilor de conservare este deosebit de importană pentru toți cei care doresc practicarea unei silviculturi responsabile și durabile.

Ca parte a procesului de Consultare Publica, pe această cale anunțăm persoanele/organizațile/instituțiile afectate/interesate de managementul forestier al Ocolului Silvic Slatina și vă invităm să participați cu propuneri și opinii, la acținea de certificare a managementului forestier și de identificare a valorilor de conservare în aceste suprafețe, în data de 29.11.2023, ora 10, la sediul Ocolului Silvic Slatina, str. T. Vladimirescu, nr. 154, municipiul Slatina.

Așteptăm propunerile și sugestiile dumneavoastră prin e-mail la adresa: slatina@slatina.rosilva.ro

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să luaţi legatura cu domnul inginer Manda Constantin, telefon 0249416101.

Mulţumim anticipat pentru un sprijin activ în acest demers important pentru noi”!