Alexandru Dinu, cel de-al treilea jucător al echipei CSM Slatina, convocat la lotul naţional, nu se va putea prezenta

Echipa de fotbal CSM Slatina are, în premieră, trei jucători convocaţi la loturile naţionale ale României. Este vorba despre fundaşul Ionuţ Mitran, convocat la naţionala Under 20, şi mijlocaşul George Leaţă şi fundaşul stânga Alexandru Dinu, convocaţi la naţionala Under 19. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, Alexandru Dinu nu va putea onora convocarea.

Selecționata Under 20 a României, pregătită de Daniel Pancu, va disputa în luna septembrie două meciuri de pregătire, cu Cehia (22 septembrie – Chomutov) și Germania (26 septembrie – Arad). La acţiune a fost convocat şi fundaşul dreapta al echipei CSM Slatina, Ionuţ Mitran.

De asemenea, convocări la naţională au mai primit alţi doi jucători ai echipei CSM Slatina. Este vorba despre mijlocaşul George Leaţă şi fundaşul Alexandru Dinu, convocaţi la selecţionata tricoloră Under 19, preluată de Alexandru Pelici, după ce antrenorul Daniel Oprescu a renunţat la echipa naţională pentru a pregăti divizionara secundă CSM Slatina.

Din păcate, din motive medicale, Alexandru Dinu nu se va putea prezenta, clubul CSM Slatina fiind reprezentanţi la echipele naţionale la aceste acţiuni de Ionuţ Mitran şi George Leaţă.

România Under 19 va găzdui grupa de calificare pentru Turul de Elită în perioada 21-27 septembrie, când tricolorii vor întâlni Letonia, Lituania și Austria. Se califică mai departe primele două clasate împreună cu echipa de pe locul 3 din cele 13 grupe cu cele mai bune rezultate înregistrate în fața primelor două clasate.