Alege aparatul auditiv intraauricular perfect adaptat nevoilor tale. Iată câteva sfaturi utile

Din pacate, deficientele de auz afecteaza persoane de orice varsta, dar dintre acestea, cele cu varste peste 50 de ani, care se expun in mod repetat la zgomote foarte puternice, isi pot pierde treptat auzul.

Din fericire, hipoacuzia se poate remedia prin simpla purtare a unui dispozitiv ingenios. Exista o intreaga gama din care poti alege, dar daca iti doresti unul usor de purtat, discret, confortabil dar care in aceeasi masura sa-ti acopere toate necesitatile, atunci poti opta pentru cele mai eficiente aparate auditive intraauriculare.

Alege aparatul auditiv intraauricular de calitate superioara

Daca nu stii ce model sa alegi sau care ti s-ar potrivi, atunci, in cele ce urmeaza, vei avea expuse doua astfel de modele.

Modelul Sterling 8C CIC/IIC are toate caracteristicile necesare pentru a-ti asigura flexibilitatea reglarii acestuia, astfel ca tu te vei putea bucura de o experienta auditivita incredibila. Este prevazut cu o tehnologie de ultima generatie, acesta reprezentand alegerea cea mai eficienta, indiferent de stadiul hipoacuziei.

Daca nu vrei ca lumea sa observe ca utilizezi un astfel de dispozitiv, atunci acesta iti va oferi tot ceea ce cauti, deoarece este un aparat auditiv discret, confortabil, dar si versatil.

Un alt model de aparat auditiv intraauricular este inoX 8C CIC. Acesta este un aparat de ultima generatie, inovativ, echipat cu tehnologia MyCore. Fata de restul modelelor de aparate auditive intraauriculare, care sunt executate la comanda dupa amprenta conductului auditiv al fiecarei persoane in parte, acesta nu necesita o astfel de amprenta, potrivindu-se oricarui pacient.

Acest aparat auditiv este gata asamblat si foloseste un manson moale, ceea ce iti va asigura protectia si confortul atat de necesare. Acesta este un dispozitiv discret, confortabil si versatil si se caracterizeaza prin modalitatea rapida de protezare.

Ambele modele se caracterizeaza prin faptul ca au 3 nivele de performanta, 6 programe, functie pentru tinnitus, sunt compatibile cu Bluetooth dar si cu alte aplicatii si, de asemenea, au si multe alte functii, care-ti vor permite ca tu sa te poti bucura de toate activitatile preferate.
De acum vei putea comunica intr-un mod mult mai facil cu oamenii dragi sau in scop profesional, te vei putea bucura de emisiunea preferata sau te poti relaxa ascultand muzica.

Un astfel de aparate auditiv intraauricular iti va asigura discretie, iar tu nu te vei mai simti inconfortabil, ca in cazul purtarii unui aparat auditiv retroauricular.

De asemenea, poti opta si pentru anumite accesorii care iti vor imbunatati aceasta experienta. Specialistii din acest domeniu te pot indruma, pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere posibila si sa te poti bucura pe un termen indelungat de aparatul auditiv pe care decizi sa-l alegi. In urma achizitionarii unui dispozitiv, calitatea vietii tale se va imbunatati considerabil.

Descopera calitatea produselor si serviciilor oferite

Wesound ofera produse si servicii de inalta calitate, iar fiecare client care le trece pragul este indrumat pentru ca alegerea pe care o va face sa-i satisfaca toate cererile.

Profesionistii de la wesound.ro te vor indruma, inainte de a alege cel mai potrivi aparat auditiv sau accesorii aparate auditive, catre una dintre testarile existente, tocmai ca optiunea ta sa fie una corecta, iar calitatea vietii tale sa creasca semnificativ.

Asa ca, daca iti doresti mai multe informatii despre produsele dar si serviciile existente, nu ezita si intreaba chiar acum! Obtine sanatate si calitate in acelasi pachet!