AJOFM Olt anunţă peste 300 de locuri de muncă, pentru bursa organizată pe 12 mai

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri, 12 mai, începând cu ora 9.00, bursa locurilor de muncă. Evenimentul se va desfăşura, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, dar şi în Caracal, la sediul agenţiei locale a AJOFM. Cu o săptămână înaintea organizării evenimentului, 32 de agenţi economici şi-au anunţat participarea, cu peste 300 de locuri vacante.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt se va desfăşura, în data de 12 mai 2023, incepand cu ora 9.00.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

Până la această dată au fost contactaţi 83 agenţi economici, din care  32 au confirmat participarea, cu un număr de 347 locuri de muncă vacante,din care 22 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind : inginer construcţii ,sef serviciu comert, specialist in domeniul calitatii, inginer automatist, inginer industrial, confectioner asamblor articole din textile, montator subansamble, lucrator gestionar, lucrator productie, lucrator depozit, muncitori necalificati”, transmite AJOFM Olt.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276.