Acţiune Blitz a poliţiştilor olteni. Doi şoferi, luaţi de radar cu peste 100 km/h

Doi şoferi s-au ales cu amenzi şi au rămas fără permisul de condcuere, după ce au fost depistaţi de poliţiştii din Olt conducând autoturismele cu o viteză peste limita legală admisă.

Miercuri seara, în jurul orei 20.00, polițiștii au depistat pe strada George Poboran, din municipiul Slatina, un autoturism ce circula cu viteza de 106 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din orașul Piatra-Olt, județul Olt.


  • Foto Acţiune Blitz a poliţiştilor olteni. Doi şoferi, luaţi de radar cu peste 100 km/h


Ulterior, în jurul orei 20.10, polițiștii au depistat pe strada Pitești, din municipiul Slatina, un autoturism ce circula cu viteza de 103 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov.


  • Foto Acţiune Blitz a poliţiştilor olteni. Doi şoferi, luaţi de radar cu peste 100 km/h


Cei doi au rămas fără permis şi au fost amendaţi.

„Cei doi tineri au fost sancționați contravențional, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-le eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile”, transmite IPJ Olt.