Accident rutier mortal, între Radomireşti şi Mihăeşti

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Bucureşti, a murit într-un accident rutier petrecut, joi dimineaţă, pe drumul naţional DN 6, între localitățile Radomirești și Mihăești din judeţul Olt.

Potrivit poliţiştilor, în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul București, care ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj.

În urma evenimentului rutier, bărbatul în vârstă de 66 de ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.