Accident la Negreni. Două persoane transportate la spital, după impactul între un autoturism şi o motocicletă

Două persoane, ambele aflate pe o motocicletă, au ajuns la UPU Slatina, în urma unui accident petrecut în această după-amiază, pe DN 65, la Negreni.

 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, în jurul orei 19.50,  cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 - European 574, în comuna Negreni.

 La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Scornicești și o motocicletă, condusă de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul București.

 În urma coliziunii, conducătorul motocicletei și o femeie, pasageră pe motocicletă, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

 Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a precizat Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

 În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.