Accident în Pleşoiu. Două persoane au fost transportate la spital

Accident în această după-amiază în comuna Pleşoiu, judeţul Olt. Două maşini au intrat în coliziune , în urma evenimentului două persoane necesitând îngrijiri medicale.  

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, la pora 17.15, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 677, în comuna Pleșoiu,  județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatin, care au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea.

„În urma evenimentului rutier, bărbatul, în vârstă de 51 de ani și un tânăr, în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.