Accident cu două maşini implicate, pe strada Piteşti, din Slatina

Accident, în urmă cu puţin timp, pe strada Piteşti, din Slatina. În eveniment sun implicate două autoturisme. Echipajele de salvatori se află la faţa locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Olt, două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Este vorba despre conducătorul auto al unuia dintre autoturisme şi un pasager, o femeie, aflată în celălalt autoturism implicat în eveniment.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din orașul Ocna Sibiului, județul Sibiu și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina,  județul Olt.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, transmite IPJ Olt.

Bărbatul din judeţul Sibiu era băut bine, având o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 37 de ani rezultatul fiind negativ, iar pentru bărbatul de 42 de ani rezultând o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Olt.