Accident cu două maşini implicate, la Movileni. O femeie şi un copil au fost răniţi (FOTO)

O femeie şi un copil au fost răniţi, miercuri, în urma unui accident rutier care s-a produs pe drumul judeţean DJ 546 B, în comuna Movileni.


Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicate două autoturisme. În autoturism cu femeia se aflau cei doi copii ai săi.

În urma impactului, aceasta şi unul dintre copii au fost răniţi.

 În urma evenimentului rutier, două persoane, femeia în vârstă de 29 de ani, dar şi un copil de 1 an şi 8 luni, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

 Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 


  • Foto Accident cu două maşini implicate, la Movileni. O femeie şi un copil au fost răniţi (FOTO)
  • Foto Accident cu două maşini implicate, la Movileni. O femeie şi un copil au fost răniţi (FOTO)


"Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 29 de ani, din comuna Pleșoiu, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Osica de Sus.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", transmite IPJ Olt.