A fost actualizat studiul de fezabilitate pentru fostul Ştrand Progresul. Primăria îl transformă într-un parc

Primăria Slatina a actualizat indicatorii tehnico economici pentru transformarea fostului ştrand din cartierul Progresul într-un parc modern, după ce a preluat terenul de la Ministerul Tineretului.

Potrivit unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul Local, valoarea totală a investiţiei ajunge la 24.124.360, 38 lei, TVA inclusă.

Proiectul presupune: amenajarea unui skateparc, alei de acces, împrejmuirea terenuui, realizarea de spaţii verzi, realizarea de parcări, amenajarea unui amfiteatru în aer liber, amenajarea de spaţii de joacă pentru copii, amenajarea unui spaţiu pentru jocul de şah, amenajarea unei fântâni arteziene, spaţii pentru fitnes, spaţiu pentru citit în aer liber, construirea unui grup sanitar şi a unui chişc tip „ciupercă”.

Municipalitatea slătineană a reuşit, abia în acest an, să preia în administrare fostul Ştrand Progresul, de la Ministerul Sportului şi Tineretului.

Primul pas este actualizarea documentaţiei, iar de anul viitor, reprezentanţii Primăriei spun că vor începe lucrările propriu-zise.