42 de persoane din Olt pot urma, în luna septembrie, cursuri de formare profesională prin AJOFM

42 de persoane vor putea urma gratuit, în luna septembrie, cursuri de formare profesională, prin AJOFM Olt, dacă nu au un loc de muncă.  De asemenea, cursurile poate fi urmate şi de cei care vor să se reorienteze din punct de vedere profesional. Meseriile în care se vor organiza cursuri sunt: ospătar, manichiurist şi îngrijitor spaţii verzi.

La nivel judeţean, în luna septembrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îşi propune sa organizeze trei programe de formare profesională pentru 42 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, în funcţie de numarul de participanţi, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru şomeri sunt:

-          îngrijitor spatii verzi

-          ospătar

-          manichiurist

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Prelungirea Crisan, nr.2, tel.0249/438595.