139 de permise reţinute pe drumurile din Olt. O femeie a fost depistată la volan, în Balş, deşi avea dreptul de a conduce suspendat

O femeie, din localitatea Morunglav, a fost depistată la volan, în oraşul Balş, deşi avea dreptul de a conduce suspendat. Poliţiştii i-au deschis un dosar penal.

În noaptea de 13/14 august, în jurul orei 00:00, în orașul Balș, a fost depistată o femeie, de 36 de ani, din comuna Morunglav, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii Poliției Orașului Balș au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pe data de 15 august, în jurul orei 20.00, în comuna Scărișoara, județul Olt, a fost depistat un bărbat, de 61 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

 În perioada 12 – 15 august , polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au aplicat peste 750 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 250.000 de lei.  Pentru neregulile constatate la regimul rutier, polițiștii au aplicat 655 de sancțiuni contravenționale, iar ca măsură complementară au fost reținute 139 de permise de conducere şi 27 de certificate de înmatriculare.