Pardoseli epoxidice - inovatiile momentului in materie de constructii

Daca iti doresti sa pui bazele unei cladiri sigure si cu un grad inalt de calitate pentru o perioada indelungata de timp este important sa iti indrepti atentia asupra podelelor.

Pe langa fundatiile care pun piatra de temelie a intregii structuri, exista o serie de pardoseli epoxidice special concepute pentru zonele in care traficul este intens, iar pericolele se pot produce in orice moment. Tocmai din acest motiv este indicat sa apelezi la produse de calitate si care iti asigura un mediu optim pentru desfasurarea activitatilor de zi cu zi.

Pe langa faptul ca protejeaza structura de rezistenta si confera un invelis uniform cu un aspect placut, aceste pardoseli epoxidice fac fata cu brio tuturor situatiilor neprevazute, mai ales in cazul factorilor mecanici. De la cladiri de birouri la hale industriale si magazine mari, toate aceste locatii au nevoie de calitate si de siguranta. Mai mult decat atat, avantajele nu se limiteaza la cele doua aspecte mai sus mentionate si vin la pachet cu alte beneficii care iti vor usura in mod considerabil viata.

Pardoseli epoxidice - tot ce trebuie sa stii despre acestea
In primul si in primul rand, aceste pardoseli au la baza un amestec format din rasini epoxidice. In acest fel, placa va fi turnata in forma lichida, iar rezultatul va fi o placa neteda, lipsita de denivelari sau de imbinari inestetice. Tocmai din acest motiv gradul de umiditate va fi tinut sub control, iar mucegaiul nu va degrada strucutra de rezistenta sau aspectul general al podelei.

Pardoseli igienice, usor de curatat
Nu mai este un secret faptul ca pardoselile epoxidice sunt usor de intretinut. Acest lucru este posibil datorita rasinilor epoxidice cre vor genera o suprafata neteda, lucioasa si usor de curatat. Intrucat igiena este importanta in ziua de azi, iar aceste suprafete nu gazduiesc microbii si bacteriile, multe spitale le utilizeaza si le aplica. Ba mai mult, acestea se utilizeaza si in industria farmaceutica si cea alimentara, unde curatenia si igiena trebuie sa fie punctul forte al incaperilor. Mai mult, pe piata se regasesc zeci de modele pentru a fi integrate cu usurinta in orice domeniu de activitate, in functie de preferinte.

Durata de viata mare
Intrucat pardoselile epoxidice au un grad de rezistenta impresionant in fata factorilor de natura mecanica, acestea sunt durabile in timp. Chiar si in cazul utilajelor de mare tonaj, pardoseala se descurca excelent. In plus, contureaza conditii optime de lucru si confera siguranta pentru o perioada indelungata de timp, reducand sansele de accidente de munca.

Aplicare eficienta in doar cativa pasi
Nu in ultimul rand, avantajul principal pe care il prezinta pardoselile epoxidice este faptul ca se aplica in doar cativa pasi simplu, fara dureri de cap suplimentare. Procesul este simplu, rapid si eficient, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Fara doar si poate, investitia va fi una pe care nu o vei regreta si care se potriveste atat in industria farmaceutica, alimentara sau chiar in institutiile publice si spatii de birouri.

Pardoseliindustriale.ro, locul unde profesionalismul intalneste tehnologiile moderne
In cazul in care esti in plin proces de renovare sau iti doresti sa pui bazele unei noi cladiri, apeleaza cu incredere la serviciile celor de la Pardoseli Industriale.

Cu zeci de ani de experienta in domeniul cosntructiilor, acestia iti pun la dispozitie o gama variata de pardoseli de la cele epoxidice, poliuretanice și Ucrete la deosebitele pardoseli decorative. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar investitia va fi in mod sigur una de lunga durata, cu un grad impresionant de rezistenta in fata tuturor pericolelor care pot sa apara.