Marius Oprescu taxează dur jocurile politice ale lui Mario De Mezzo: „Cum spunea o vorbă oltenească: fiecare sat are nebunul lui”

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, l-a taxat din nou în termeni duri pe prefectul Mario De Mezzo care a postat pe pagina sa de Facebook că demisia senatorului Liviu Voiculescu din funcţia de preşedinte al PNL Olt slăbeşte „considerabil” filiala judeţeană a PSD.


„De azi, PSD este considerabil mai slab în municipiul Slatina și în județul Olt”, a postat De Mezzo contul său de Facebook, ca reacţie a demisiei lui Voiculescu.

La solicitarea reprezentanţilor mass-media, Marius Oprescu a comentat postarea, joi, după şedinţa CJ Olt. 

Oprescu l-a taxat dur pe prefect.

„Am tot făcut calcule să văd ce înseamnă treaba asta, dar să știți, eu cred că ne întărește. Dar, în sfârșit, rămâne de văzut. Realitatea va demonstra contrariul. Până una-alta, cred că n-are rost această polemică. Așa cum spunea o vorbă oltenească de la țară: fiecare sat are nebunul lui. În sfârșit ne-am găsit și noi „un nebun” aici, la Slatina. Ce să facem?”, a declarat Marius Oprescu.

Context

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al filialei judeţene. Liviu Voiculescu şi-a anunţat demisia, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Din luna august, pentru şefia PNL Olt luptă mai multe „grupări”. În primă fază, deputatul Gigel Ştirbu a făcut demersuri pe lângă conducerea centrală să schimbe din diverse funcţii oamenii susţinuţi de Liviu Voiculescu. Prima schimbare s-a petrecut la nivelul Prefecturii, unde a fost adus de la Sectorul 5, vicepreşedintele acestei organizaţii, Mario de Mezzo. Au urmat schimbări şi la nivelul unor agenţii – ANL, ISCIR, dar şi la Inspectoratul Şcolar, Garda de Mediu şi Finanţe.

Potrivit unor surse politice, şefia interimară a PNL Olt va fi preluată de Daniel Tudor, susţinut de Gigel Ştirbu. Cealaltă tabără din organizaţie este formată din Mario De Mezzo şi Marian Vasile, primarul din Studina.