Începe inspecţia lucrărilor executate pe DEx12 Craiova-Piteşti, Tronsonul 3 (VIDEO)

Faza de inspecţie a lucrărilor executate pe Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, de la Valea Mare la Coloneşti, începe marţi, potrivit DRDP Craiova.


Potrivit sursei citate, în această perioadă, antreprenorul execută lucrări la rampa spre Pitești a pasajului de la Jitaru.

„Din dispoziția directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, începând de mâine, 5.12.2023, începe inspecția lucrărilor executate pe tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești.

În cadrul inspecției se vor verifica toate lucrările executate pe sectoarele finalizate. În paralel Antreprenorul lucrează pentru finalizarea tuturor lucrărilor din contractul de execuție al acestui tronson.

În această perioadă Antreprenorul execută lucrări la rampa spre Pitești a pasajului de la Jitaru, urmând ca zilele urmatoare să aștearnă straturile de mixtură asfaltică, montează parapete lateral și axial, amenajare descarcare/încărcare la Colonești, și aplică marcaje rutiere”, transmite CNAIR.

 Tronsonul 3 ar urma să fie dat în folosinţă la mijlocul lunii decembrie.

 Deja se circulă pe două dintre tronsoanele drumului expres, între Balş şi Valea Mare.

 Drumul Expres Craiova – Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km, prevede câte două benzi pe sens de câte 3,5 metri lățime fiecare, fără bandă de urgență, acostamente de câte 1,5m pe fiecare parte și o bandă mediană cu separator lată de 3 metri.