Vrei să mergi în Las Vegas vara asta? Iată ce trebuie să știi despre cazinourile de acolo

Cei mai mulți oameni care vizitează un cazinou aproape că se străduiesc să dea bani în plus cazinoului. Acesta este ceea ce eu numesc "avantajul ascuns" al casei. Jucătorii nu sunt foarte atenți la ceea ce se întâmplă chiar în fața lor.

Acest lucru este, în mod natural, ceea ce își dorește cazinoul. Ei nu vor să vă sărăcească. Vor să te transforme într-un client fericit pe viață.

Cazinourile din Las Vegas au un avantaj față de verii lor din mediul rural. În fiecare an, mai mult de 40 de milioane de oameni vizitează Las Vegas. Cazinourile de acolo se bazează pe faptul că văd mereu fețe noi dar nu oferă de obicei și bonus fara depunere.

Ceea ce ai nevoie atunci când vizitezi un oraș care nu se bazează atât de mult pe jucătorii locali este propriul tău avantaj ascuns. Și din cauza întregii concurențe din industria jocurilor de noroc, este ușor să găsești modalități de a-ți îmbunătăți șansele de câștig și cât de mult câștigi.

Probabil că nu ar trebui să jucați la acele sloturi de la aeroport și să treceți peste roata de ruletă cu 38 de numere, chiar dacă are "American" chiar în denumire. Mesele de blackjack cu limită mică nu sunt ceea ce par a fi și ar trebui să vă verificați inhibițiile, nefăcându-vă prea mult de băutură gratuită

Las Vegas sau Sin City este unul dintre cele mai cunoscute locuri din SUA. De obicei, este prezentat ca un bârlog pentru gangsteri, jucători și fugari. Petrecerile sunt legendare și nu se termină niciodată. Să ai tot ce îți dorești, este doar un eufemism, și ai garanția că te vei distra.


  • Foto Vrei să mergi în Las Vegas vara asta? Iată ce trebuie să știi despre cazinourile de acolo


De câți bani aveți nevoie când vizitați Las Vegas?
Puteți să uitați să vă încadrați într-un buget. Las Vegas nu este un loc în care să mergi ca un rucsac. Un buget zilnic mai mic pentru Vegas va fi de aproximativ 60-80 de dolari. Aceasta va acoperi costurile de bază, cum ar fi paturile de cămin, alimentele și biletele la unele site-uri locale. Hostelurile sunt destul de ieftine, dar calitatea lor nu este atât de mare. Cu toate acestea, veți economisi mai mulți bani pe care să îi cheltuiți pe lucruri distractive.

Airbnbs în Vegas sunt numeroase și de înaltă calitate. Acestea vă oferă utilizarea unei bucătării pentru a vă găti propria mâncare și vă oferă șansa de a avea mai multă libertate și flexibilitate.

Mai jos sunt prețurile medii pentru călătoria dvs. în Vegas:
Dormitor în hostel: 15-20 de dolari
Cameră de bază pentru două persoane: $100
Airbnb ieftin: $50-$80
Transfer oraș-aeroport: $2-$6
Cafea/bere: 3-8 dolari
Cină pentru două persoane: $40-$100
Chiar dacă Las Vegas este o destinație puțin cam scumpă, ar trebui să se afle cu siguranță pe lista ta de dorințe. Iată câteva dintre atracțiile pe care trebuie să le vedeți în Vegas.

Alege Ruleta europeană sau franceză

Ruleta americană este foarte populară în Las Vegas, iar acest lucru nu este o surpriză. La urma urmei, este versiunea de casă a popularului joc francez. Cu toate acestea, Ruleta Europeană și Franceză tind să fie mult mai satisfăcătoare, iar dacă se întâmplă să găsiți aceste versiuni pe podeaua cazinoului, vă rugăm să mergeți mai departe și să rămâneți cu ele.

Motivul constă în simplul fapt că, spre deosebire de ruleta americană, aceste versiuni au doar 37 de buzunare în loc de 38 și un singur zero, ceea ce reduce și mai mult avantajul casei! De fapt, Ruleta Franceză poate veni cu anumite reguli, ceea ce compensează și mai mult avantajul casei și vă oferă acces la câteva mecanici inteligente și recompensatoare.


  • Foto Vrei să mergi în Las Vegas vara asta? Iată ce trebuie să știi despre cazinourile de acolo


Video Pokerul necesită timp pentru a fi găsit
Video pokerul este unul dintre cele mai ambițioase jocuri pe care le puteți aborda în Las Vegas, iar compilația noastră de sfaturi de gambling în Vegas nu ar fi la fel dacă nu am acorda atenție unuia dintre titlurile teoretic cele mai recompensatoare.

Cu toate acestea, pokerul video are și câteva piedici de menționat. De exemplu, ar trebui să fiți atenți la tabelele de plată. Unele jocuri de video poker plătesc cu mult peste 99%, dar altele pot scădea până sub 95%. Este întotdeauna cel mai bine să verificați care este randamentul teoretic așteptat înainte de a vă angaja.

Bineînțeles, jocurile cu cele mai mari plăți pot fi luate, sau poate că nu sunt prea multe, dar, în orice caz, puteți face diligențele necesare și vă asigurați că jucați cele mai bune jocuri care există.

Dacă te consideri un jucător cu o mentalitate mai competitivă, probabil că îți vei găsi locul la mesele de poker. Acestea sunt concepute pentru a găzdui jucători care preferă să lase îndemânarea să primeze în fața șansei. Cu toate acestea, nu credeți că, deoarece pokerul Texas Hold 'em se bazează pe o mulțime de îndemânare care se aplică tuturor celorlalte jocuri, veți găsi într-un cazinou.

De fapt, pokerul este o excepție, iar majoritatea celorlalte jocuri sunt concepute pentru a lăsa norocul să determine dacă un rezultat este de succes sau nu. În general, pokerul este unul dintre cele mai jucate jocuri de pe podeaua cazinoului, iar acest lucru chiar nu ar trebui să vină ca o surpriză!

Înscrieți-vă pentru Cardul Players Club
Din moment ce probabil că veți merge la Vegas pentru a juca, ar trebui să vă planificați din timp și să vă înscrieți pentru carduri de club. Cardul nu vă va costa niciun ban și este disponibil în fiecare cazinou. Acesta vă poate aduce reduceri frumoase la bufet, precum și vouchere de bani la următoarea vizită la cazinou. Uneori vă pot oferi chiar și nopți de hotel gratuite. Așadar, un card de club este o necesitate.

Nu pariați pe jocurile pe care nu le-ați jucat niciodată
Este tentant să te așezi pe un scaun la masa de poker și să încerci să te bazezi pe norocul începătorului. Dar șansele sunt că nu veți ajunge prea departe. Cel mai bun mod de a obține acel jackpot este dacă înțelegi deja jocul. Așa că, înainte de a vizita Vegasul, poți oricând să exersezi online și să devii un profesionist.