VIDEO. CSM Slatina, victorie preţioasă pe terenul celor de la Metaloglobus Bucureşti

Echipa de fotbal CSM Slatina a obţinut a doua victorie în deplasare, din actualul sezon, după cea de la Concordia Chiajna. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu s-a impus, scor 1-0, pe terenul celor de la Metaloglobus Bucureşti, formaţie care în această săptămână şi-a schimbat antrenorul din cauza rezultatelor slabe. Golul de trei puncte a venit în minutul 77,fiind reuşit de Cristinel Dinu, care a trimis sub transversală o pasă perfectă a căpitanului Cătălin Doman.

După victoria cu Ripensia Timişoara, obţinută runda precedentă, pe teren propriu, CSM Slatina câştigă şi duelul din deplasare cu Metaloglobus Bucureşti, formaţie care trece printr-o perioadă nefastă din punct de vedere al rezultatelor. Este a doua victorie în deplasare, din acest sezon, pentru gruparea pregătită de Daniel Oprescu, care urcă câteva locuri în clasament în urma acestui succes.

Golul victoriei a venit în minutul 77. Căpitanul de echipă Cătălin Doman a luat o acţiune personală pe cont propriu, în flancul drept, întoarce câţiva adversari, pătrunde în careu şi scoate în 5 metri, pentru Cristinel Dinu, care trimite sub transversală, înscriind astfel golul victoriei.

Daniel Oprescu: „O victorie italienească”

Meciul a fost unul de luptă, cu puţine ocazii de poartă, în care slătinenii şi-au atins obiectivul, acela de a marca şi a nu primi gol. De altfel, tehncicianul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a admis, la finalul confruntării, că victoria a fost una italienească.

„Un meci pe care, în mare parte din timp l-am controlat, am avut o cădere după efectuarea schimbărilor, dar ne-am revenit, iar pe fondul oboselii lor, am reuşit să marcăm. O victorie italienească, în care am marcat un gol şi am încercat să conservăm rezultatul”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu.

CSM Slatina: Ionuţ Pop, Alin Pisăru, Robert Gherghe, Marian Manea, Mitran, Andrei Traşcu (min. 82 Necşulescu), Dorin Toma, George Leaţă (min. 55 Cristinel Dinu), Cătălin Doman (min. 79 Oliveira), David Oprescu (min. 55 Constantin Radu), Luis Niţu (min. 55 Alexandru Popovici).