VIDEO. CSM Slatina pierde cu CSM Târgu Jiu. „Obiectivul e din ce în ce mai greu”

Echipa de handbal CSM Slatina nu a reuşit să treacă, în meciul de pe teren propriu cu CSM Târgu Jiu, formaţie nou-promovată pe prima scenă a handbalului, dar care a avut un parcurs bun, asigurându-şi în mare parte salvarea. De cealaltă parte, atingerea obiectivului, pentru gruparea slătineană preluată de câteva săptămâni de Adrian Chiruţ, devine din ce în ce mai dificilă, însă mai sunt speranţe în special legate de meciurile cu HC Zalău şi CS Dacia Mioveni.

CSM Slatina a pierdut, scor 21-25, duelul extrem de important în lupta pentru atingerea obiectivului, disputat duminică, pe teren propriu cu CSM Târgu Jiu.

Antrenorul grupării slătinene, Adrian Chiruţ, a declarat, la finalul confruntării, că diferenţa a fost făcută de ratări. Noul tehnician al slătinencelor admite că obiectivul este din ce în ce mai greu de atins, însă mai sunt şanse, speranţele fiind legate în primul rând de meciul cu HC Zalău, care se va disputa la Slatina. De asemenea, printre echipele accesibile pe care Slatina le va mai întâlni se număru CS Dacia Mioveni.

„Ne-am dorit multe punctele de astăzi, dar ştim că întâlnim o echipă pe val, o echipă care joacă un handbal foarte bun, în acest moment, dar diferenţa s-a făcut la ratări. Am avut multe situaţii de unu la unu cu portarul, aceste ratări ne-au pus plumb în picioare, s-au distanţat pe ratările noastre. Erau trei puncte importante, vedem ce putem face, mai sunt meciuri şi mergem înainte. Obiectivul e din ce în ce mai greu, dar matematic se mai poate”, a declarat Chiruţ.

Cea  mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene în jocul cu CSM Târgu Jiu a fost Diana Lixăndroiu, care a marcat şase goluri.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni în deplasare Gloria Bistriţa, într-o partidă extrem de grea.