VIDEO. Accident de motocicletă. Doi tineri la spital

Doi tineri din Dolj, care mergeau cu o motocicletă, au ajuns la spital, sâmbătă, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, pe drumul naţional DN 56, în localitatea Podari.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a petrecut după motociclistul s-a angajat în depăşirea unui autoturism care deja virase la stânga.

"Un tanar de 25 de ani, din Bailesti, care conducea o motocicleta pe DN 56, prin localitatea Podari, s-ar fi angajat in depasirea unui autoturism, condus in aceeasi directie, al carui conducator s-ar fi incadrat pentru a efectua un viraj la stanga.  La volanul autoturismului se afla un barbat de 39 de ani, din Podari.
In urma accidentului, conducatorul motocicletei, impreuna cu o alta tanara care se afla pe motocicleta, au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale, fiind constienti", a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Poliţiştii au deschis un  dosar penal pentru vatamare corporala din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.