Victorina Bora este noul antrenor al echipei CS Dacia Mioveni

Victorina Bora, antrenor care a pregătit timp de şapte sezoane CSM Slatina, a preluat în acest zile, una dintre contracandidatele grupării slătinene în lupta pentru supravieţuire. CS Dacia Mioveni este echipa pe care Victorina Bora o va pregăti în perioada următoare.

Antrenoarea Victorina Bora şi-a găsit repede alt angajament în prima ligă a handbalului, după despărţirea de CSM Slatina, survenită în urmă cu câteva săptămâni.

CS Dacia Mioveni s-a despărţit de tehnicianul Robert Licu şi a ajuns la un acord cu Victorina Bora, antrenor care a promovat CSM Slatina în Liga Naţională şi pe care a pregătit-o timp de aproape şapte ani.

„Singura doamnă în postură de antrenor principal din Liga Națională de Handbal Feminin a ajuns la un acord cu clubul nostru și va conduce de pe banca tehnică, Dacia Mioveni.

Fostă jucătoare de succes, cu peste 100 de selecții la echipa națională, câștigătoare a 5 titluri de campioană cu Oltchim, Victorina Bora a jucat handbal la CFR Craiova, Rapid București, Kometal Skopje, Șuiorul Baia Mare, Messina și SCM Craiova.

În calitate de antrenor, Victorina Bora a pregătit CSM Slatina vreme de aproape 7 ani, SCM Craiova, Terom Iași, Unirea Slobozia și CNE Râmnicu Vâlcea”, transmite CS Dacia Mioveni, pe Pagina de Facebook.

Victorina Bora a oferit şi o primă declaraţie în calitate de noul antrenor al echipei CS Dacia Mioveni.

Am venit la Dacia Mioveni pentru că am văzut aici dorința de performanță în handbal și am înțeles că Mioveniul, nu doar că vrea, dar și poate, pentru că a creat o infrastructură locală ce oferă condiții foarte bune de pregătire și de desfășurare a meciurilor. Am mai văzut un public entuziast, care vine să vadă handbal și se atașează de echipa orașului. Îmi plac provocările și cred că putem face o echipă puternică la Mioveni”, este mesajul Victorinei Bora, postat de asemenea pe pagina oficială a celor de la CS Dacia Mioveni.