Vediţa Coloneşti-Oltul Curtişoara, duel încheiat cu o remiză

Vediţa Coloneşti şi Oltul Curtişoara au disputat, marţi după-amiază, meciul restant din cadrul primei etape a Ligii a III-a. Derby-ul local s-a încheiat nedecis, scor 1-1, iar cele două formaţii contină să fie neînvinse în actuala stagiune.

Vediţa Coloneşti a fost echipa care a deschis scorul în minutul 17, dintr-o lovitură de la unsprezece metri, obţinută de Antonio Stan, şi fructificată de Alexandru Cincă. Oltul Curtişoara a reuşit să egaleze în minutul 72, prin Gabriel Ionescu, cu o execuţie spectaculoasă.

S-a terminat 1-1, un rezultat echitabil, fiecare dintre cele două reprezentatnte ale judeţului Olt în Liga a III-a acumulând câte 7 puncte, după primele trei etape.

Runda viitoare, pe 15 septembrie, de la ora 17.00, Vediţa Coloneşti primeşte vizita celor de la Viitorul Dăeşti, iar Oltul Curtişoara va întâlni, tot pe teren propriu, ACS Unirea Bascov, într-o partidă programată sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 16.00.

Cealaltă reprezentantă a judeţului Olt în Liga a III-a, Petrolul Potcoava va evolua, de asemenea, pe teren propriu, cu liderul seriei, CSM Cetatea Turnu Măgurele. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.