Vediţa Coloneşti, deplasare la Râmnicu Vâlcea în prima etapă a play-off-ului Ligii a III-a

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti va întâlni, în prima etapă a play-off-ului Ligii a III-a, în deplasare, SCM Râmnicu Vâlcea. Partida este programată vineri, 29 martie, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal.

 

Vediţa Coloneşti s-a calificat, de pe locul al treilea, în play-off-ul Ligii a III-a, după ce în cadrul ultimei runde a sezonului regulat a trecut şi de Petrolul Potcoava, scor 2-0.

Echipa pregătită de Mircea Stan este singura reprezentantă a judeţului Olt califcată în lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

Celelalte două echipe din judeţ, Oltul Curtişoara şi Petrolul Pocoava vor evolua în play-out, obiectivul fiind evitarea retrogradării.

În play-off, alături de Vediţa Coloneşti s-au mai calificat Cetatea Turnu Măgurele, SCM Râmnicu Vâlcea, Viitorul Dăeşti. Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape. Primele două clasate vor susţine un prim baraj de promovare. În cel de-al doilea baraj, câştigătoarele vor susţine runda finală. Câştigătoarea din seria a 6-a va întâlni câştigătoarea din seria a 5-a.

Vediţa Coloneşti va debuta în play-off-ul Ligii a III-a vineri, 29 martie, în deplasare, cu SCM Râmnicu Vâlcea. Partida se va disputa de la ora 15.00 pe Stadionul Municipal.