Un tânăr din Balş, pasager într-un microbuz implicat într-un accident în Filiaşi, transportat la spital

Un accident în care au fost implicate o autoutilitară, un autobuz şi un microbuz s-a petrecut, noaptea trecută, la ieşirea din Filiaşi. Şoferul microbuzului, dar şi alţi patru pasageri, printre care un tânăr din oraşul Balş, au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi, noaptea trecută, cu privire la faptul că, la ieşire din oraşul Filiaşi, către Craiova, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Moșnița Nouă, județul Timiș, pe DN 6, sens Filiași – Craiova, pe raza localității Răcarii de Jos, ar fi lovit din spate un autobuz oprit pe banda unu de circulație, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani din Craiova.

Autoutilitara a fost lovită din spate de un microbuz condus de un bărbat de 43 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți.

„În urma evenimentului rutier, conducătorul microbuzului şi 4 pasageri din microbuz, respectiv un tânăr de 23 de ani şi o tânără de 19 ani, ambii din Curtea de Argeş, un bărbat de 32 de ani, din Balş, judeţul Olt şi un bărbat de 41 de ani din Craiova, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienţi și cooperanţi.

Conducatorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Dolj.

 În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.