Un nou workshop organizat la Slatina de Clubul Antreprenorilor Olt. Invitat, profesorul Dumitru Borţun

Workshopul „Gândirea critică” susținut de prof. univ. dr. Dumitru Borțun şi organizat de Asociația Clubul Antreprenorilor Olt s-a desfăşurat, recent, la Ramada Plaza by Windham.

Potrivit organizatorilor, s-a dezbătut conceptul de gândire critică, procesul de analiză/evaluare a unei informații şi a raționamentului din spatele acesteia, concept care îşi are originile în filosofia greacă şi este unul dintre pilonii dezvoltării pe toate direcțiile: profesională, personală, viața de famile.

„M-am bucurat să vin aici la Slatina, unde m-am întâlnit cu tineri entuziaşti care vor să îşi perfecționeze activitatea. Mulți manageri nu înțeleg că o decizie nu este suficient să fie corectă, trebuie neapărat să fie corectă şi pentru asta ai nevoie să ai mintea limpede”, a declarat prof. univ. dr. Dumitru Borțun.

 La eveniment au participat 25 de antreprenori locali din diverse domenii de activitate.

  „Organizăm în fiecare lună workshopuri, conferințe pe teme variate, astfel încât să acumulăm cunoştințe noi care ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ca antreprenori. Mediul de afaceri are nevoie constantă de educație și punem pret pe participarea activă la astfel de întâlniri”, a spus Dan Preda, preşedinte Asociația Clubul Antreprenorilor Olt.

Clubul Antreprenorilor aduce la aceeaşi masă oameni care își doresc să găsească soluții pentru probleme întâmpinate în business, dar sunt atenți şi la problemele comunității de care aparțin.