Un bărbat, din Balş, arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Un bărbat, din Balş, a fost arestat preventiv, pentru trafic de droguri de mare risc. El comercializa cocaină cu 500 de lei doza, la consumatori din judeţul Olt.

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în  perioada februarie - aprilie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de cocaină (drog de mare risc) către consumatori din județul Olt, cu prețul de 500 lei pentru o doză.

În urma perchizițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate o cantitate de substanță pulverulentă, precum și alte mijloace de probă.

La data de 11 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea unei persoane, pentru 24 de ore”, transmite IPJ Olt.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a persoanei reținute, pentru 30 de zile.