Un bărbat agresiv cu iubita sa, primul caz de folosire a brățării electronice de supraveghere

Un bărbat care a fost agresiv cu iubita sa este primul român căruia i se va monta dispozitiv de supraveghere electronică, transmite Poliția Capitalei.


Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 17 a fost sesizată, duminică, prin apel 112, că o femeie ar fi fost agresată de către concubinul ei, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5. Polițiștii au mers la fața locului, unde au luat legătura cu victima, care prezenta urme vizibile de violență.

Se pare că victima a fost lovită de concubinul său cu palmele peste față și a fost găsită cu tricoul rupt. Fapta a fost săvârșita în timp ce aceștia doi se aflau în mașină, pe strada Bascov nr.11, în urma unei dispute. 

După verificări, a fost găsit și agresorul, care a fost condus la sediul Secției 17 Poliție. 

Femeia este în vârstă de 20 de ani, iar agresorul are 23 de ani, potrivit unor surse.

În cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică, arată observatornews.ro

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.