Trei tineri, prinşi fumând droguri pe stradă, în Balş

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, din Balş, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce fumau cannabis, pe o stradă din oraşul oltean.

 Potrivit IPJ Olt, luni, în jurul orei 17:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Balș, au depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, un grup de trei tineri, în timp ce unul dintre aceștia confecționa o țigară artizanal.

Polițiștii au identificat persoanele, respectiv doi tineri de 19 ani și un tânăr de 21 de ani, toți din orașul Balș, județul Olt.

Oamenii legii spun că unul dintre cei doi tineri în vârstă de 19 ani ar fi introdus într-o țigară o substanță vegetal-uscată, mărunțită, de culoare verde-oliv, pe care ar fi aruncat-o la vederea polițiștilor, iar lângă acesta a fost găsit un pliculeț în care se afla material vegetal-uscat.

Poliţiştii au deschis un dosar, în acest caz.

 „În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 Țigara și pliculețul cu materialul vegetal-uscat au fost ridicate de polițiști, fiind înaintate unității competente cu continuarea cercetărilor, împreună cu documentația întocmită”, transmite IPJ Olt.