Trafic blocat pe Autostrada A1, circulaţia deviată spre Capitală prin Bolintin Deal. Un autoturism, strivit între două TIR-uri

Un accident în care au fost implicate două TIR-uri și două autoturisme s-a produs marți pe autostrada A1. Mai multe persoane sunt rănite și elicopterul SMURD a fost trimis la fața locului. Circulația mașinilor este blocată.


UPDATE: Cinci persoane au murit în urma accidentului. În urma acţiunilor de descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Alte două persoane au fost rănite, respectiv șoferul unui TIR și șoferul unui autoturism.

În autoturismul de culoare albastră a fost o persoană încarcerată, transportată ulterior cu elicopterul SMURD la spital, potrivit antena3.ro.

  • Foto Trafic blocat pe Autostrada A1, circulaţia deviată spre Capitală prin Bolintin Deal. Un autoturism, strivit între două TIR-uri

În TIR-ul de culoare galbenă a fost găsit șoferul, descarcerat în urmă cu scurt timp, conștient. Acesta este în evaluare SMURD la fața locului și urmează a fi transportat la spital.

În TIR-ul gri a fost găsit soferul, fără probleme medicale.

„Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură nu se poate determina numărul de persoane aflat în interior”, au transmis reprezentanţii ISU.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1. 

Accidentul a avut loc pe sensul Pitești - București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla din județul Ilfov. 

Traficul este blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal, a precizat Infotrafic.