Top pompe de circulaţie Wilo

Wilo este o companie de top, care produce pompe submersibile si sistem de pompare. Produsele acestea au legatura cu domeniile instalatiilor de incalzire, climatizare si racire, pompele Wilo oferind utilizatorilor solutiile ideale de care au nevoie.

Produsele de top Wilo sunt de obicei cele care au legatura cu apa mai mult, in esenta pompele pentru ape pluviale si reziduale si pompele pentru reciclarea apei calde.

Avantajele pompelor de circulatie

Pompele de circulatie Wilo, care se pot gasi pe Technova.ro, au numeroase avantaje. Acestea indica in timp real valorile consumului, avand o functie speciala si unica in acelasi timp de aerisire. Ele pot fi folosite la toate tipurile de instalatii cu apa calda, dar si in instalatiile de racire. Din punctul de vedere al rezistentei, acestea sunt puternice la curenti de blocare, beneficiind de un reglaj electronic al puterii.

Tipuri de pompe de circulatie Wilo

WILO-ATMOS PICO este o pompa de circulatie cu rotor umed, cu racord de tip fiting, motor EC rezistent la curentii de blocare si la reglajul electronic al puterii, integrat. Se poate utiliza la instalatii de incalzire cu apa calda, de toate tipurile, instalatii de aer conditionat si instalatii industriale de recirculare.

WILO-YONOS PICO, asemenator cu primul si compus din otel inoxidabil, se poate adapta continuu la performante in functie de regim, are repornire automata si detectare automata a functionarii fara apa.

WILO-STAR-Z NOVA este de mai multe tipuri: cu vana de inchidere cu sfera si vana de refulare sau cu vana de inchidere cu sfera, vana de refulare si intrerupator orar cu fisa. Mai exista pompa de circulatie cu robinet de inchidere cu sfera, clapeta de retinere, ceas programator, termostat si detectare a dezinfectiei termice.

INITIAL DRAIN 10.7 este o pompa submersibila de ape murdare care se utilizeaza pentru a pompa apa uzata fara fecaloide si componente cu fibre si apa murdara.

INITIAL WASTE 14.9 este o pompa submersibila pentru apa uzata cu fecaloide, utilizata pentru a evacua apa uzata cu fecaloide si a o trimite la canalizare.

Ce trebuie stiut despre tevile de otel?

Atunci cand se aleg tevi sau conducte pentru instalatia sanitara a casei, este important ca persoana sa tina cont de cateva aspecte.

Materialul din care sunt realizate trebuie sa fie sigur si sa nu intervina asupra apei potabile, modificandu-i proprietatile chimice. Tevile trebuie sa fie usor de utillizat si de montat, sa fie rezistente la coroziune, apa dura si calcar. De asemenea, trebuie sa aiba proprietati de duritate crescute, pentru a rezista la socuri si sa aiba proprietati elastice, cu nivel ridicat de dilatari termice.

Tevile din otel sunt de doua tipuri: laminate si sudate, dar pot fi si negre si zincate. Caracteristicile de baza sunt ca au o rezistenta foarte ridicata la presiune, sunt rigide si au o durata de viata pana la 40 de ani. Tevile negre din otel sunt nezincate si se folosesc atat la instalatiile tehnologice, cat si la transportul agentului termic. Cele laminate se folosesc in industria grea pentru distributia apei.