Târg de Crăciun, pe aleea de lângă sediul CJ Olt din Slatina. Fermieri din tot judeţul şi-au anunţat prezenţa

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt și Consiliul Județean Olt vor organiza un târg, de Crăciun, la care vor veni fermieri cu o gamă diversificată de legume, lactate, miere sau zacuscă.

De sărbători, cei care doresc să se aprovizioneze cu produse tradiționale 100% românești, vor avea ocazia să o facă chiar de la producătorii autohtoni. Și asta pentru că, pe aleea Consiliului Județean Olt, va fi deschis un târg la care vor participa fermieri din toate colțurile țării. Salată, spanac, ceapă verde, lactate, țuică, palincă, murături sau zacuscă sunt doar câteva dintre produsele care se vor regăsi la acest târg. Organizatorii pregătesc surprize atât pentru părinți, cât și pentru copii.

 „În decembrie, am discutat cu domnul preşedinte Marius Oprescu, vrem să facem un mic târg de două zile, vineri şi sâmbătă - 16 şi 17 decembrie, şi să mai venit o dată în întâmpinarea clienţilor, pe aleea de lângă sediul CJ Olt. Şi la Târgu de Crăciun din Parcul tineretului o să avem câţiva fermieri de-ai noştri, dar vrem să venim cu un număr mult mai mare de fermieri, cu o paletă mai largă de produse”, a declarat Florin Ciobanu, preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri (ATF) Olt.

 Totodată, din primăvară se va redeschide Piața Producătorilor olteni, un proiect de succes în orașul nostru. Acest proiect este organizat pentru a veni atât în sprijinul producătorilor olteni, cât și al consumatorilor din Slatina.