Tânăr, din Balş, prins drogat la volan, în Craiova

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din oraşul Balş, a fost depistat la volan sub influenţa drogurilor, pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Craiova. În urma testării, acesta consumase cocaină şi cannabis. De asemenea, în autoturismul său au mai fost găsite droguri.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit, în noaptea de 27/28 septembrie, pentru control, pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Craiova, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din oraşul Balş.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament deviant, poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină şi cannabis.

De asemenea, în urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au descoperit un plic transparent ce conţinea o substanţă pulverulentă de culoare albă şi o țigară confecționată manual.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Plicul cu substanţa de culoare albă şi țigară confecționată manual au fost ridicate de poliţişti, urmând să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor”, transmite IPJ Dolj.