Suporterii echipei de handbal CSM Slatina îşi pot reînnoi abonamentele

Suporterii echipei de handbal CSM Slatina îşi vor putea reînnoi, la amicalul de sâmbătă, contra celor de la CSM Unirea Slobozia, abonamentele pentru sezonul 2023/2024, în care jucătoarele pregătite de Attila Horvath vor evolua în divizia. Preţul unui abonament este de 150 de lei, în timp ce un bilet va costa 10 lei.

150 de lei va costa abonamentul la meciurile echipei de handbal CSM Slatina şi în noul sezon, de data aceasta la nivelul Diviziei A. Oficialii clubului anunţă că abonamentele pot fi reînnoite la meciul de sâmbătă, 2 septembrie, disputat în sala LPS Slatina, dar şi pe data de 4 septembrie, în intervalul orar 9.00-15.00, la Stadionul „1 Mai”.

„Sâmbătă, 2 septembrie,  la meciul amical pe care îl vom disputa în sala LPS Slatina, de la ora 11:00, contra echipei, Csm Unirea Slobozia,  aveți posibilitatea de a vă reînnoi abonamentele în vederea noului sezon competițional!

Abonații care nu pot participa la meciul de sâmbătă, își mai pot reînnoi abonamentele la stadionul „1 Mai" și în ziua de luni, 4 septembrie, în intervalul orar 9:00-15:00.

Vă rugăm să aveți asupra voastră abonamentele vechi și cartea de identitate.

Abonamentele care nu se reînnoiesc vor fi scoase la vânzare începând de marți, 5 septembrie.

De asemenea, persoanele care nu dețin abonamente își pot achiziționa înaintea fiecărui meci un bilet de intrare”, transmite CSM Slatina.

Prețul unui abonament este 150 lei, în timp ce al unui bilet este de 10 lei.  Cei care aleg să-şi facă abonament vor avea loc rezervat în sală, în funcție de preferințe. Acesta este valabil la toate meciurile din Divizia A şi Cupa României.