Şoferii care circulă între Slatina şi Piteşti au obligaţia de a opri, la noul nod rutier de la Valea Mare. Precizările poliţiştilor

Şoferii care circulă pe drumul național DN 65 din direcția Slatina către Pitești, la nodul rutier cu Drumul Expres 12 de la Valea Mare, au obligația de a opri, de a se asigura și de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulă pe Drumul Expres 12, din direcția Piatra-Olt către Pitești, transmite IPJ Olt.

Poliţiştii precizează că drumul național DN 65 este semnalizat în această zonă cu indicator rutier de limitare a vitezei maxime de deplasare la 40 km/h, indicator – „sfârșitul drumului cu prioritate” , precum și indicator oprire ( STOP ).

Totodată, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe Drumul Expres 12 să nu depășească viteza maximă admisă pe acest sector de drum, respectiv de 120 km/h.

„De asemenea, polițiștii rutieri mai recomandă tuturor conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic, să păstreze o distanță suficientă în mers, între autoturisme, ca să poată opri în condiții de siguranță și să respecte semnificația indicatoarelor și marcajelor rutiere”, transmite IPJ Olt.