Slătinean dat în vileag pe Facebook când depozitează deşeuri, într-o pădure de la ieşirea din oraş (FOTO)

Un bărbat din Slatina a fost identificat de poliţiştii locali după ce a depozitat deşeuri în pădurea de pe strada Basarabilor, din apropierea râului Olt. El urmează să primească o amendă usturătoare de la Garda de Mediu.

 Bărbatul a fost identificat de poliţiştii locali după o postare pe Facebook.

 „Azi 15 martie, în timp ce veneam spre casă dinspre Slătioara via baraj spre Slatina, am surprins un individ cu autovehiculul bleumarin OT xxx, cu care a transportat şi descărcat deșeuri în saci albi de rafie, în păduricea de salcâm de lângă râul Olt, unde a fost demolată recent o clădire mare cu ceva litigiu. Mă gândesc că trebuie să-l fac faimos”, a scris un slătinean, pe pagina sa de Facebook.


  • Foto Slătinean dat în vileag pe Facebook când depozitează deşeuri, într-o pădure de la ieşirea din oraş (FOTO)
  • Foto Slătinean dat în vileag pe Facebook când depozitează deşeuri, într-o pădure de la ieşirea din oraş (FOTO)


 Directorului Poliţiei Locale Slatina, Bogdan Apostoliceanu, a declarat că pe lângă amendă, bărbatul este obligat să cureţe zona unde a depozitat deşeuri.

 „L-am identificat şi am sesizat Garda de Mediu, care poate să aplice o amendă cuprinsă între 30.000 lei şi 45.000 lei, conform OUG 92/2021. În plus, respectivul are şi obligaţia de a-şi ridica deşeurile de acolo”, a declarat Apostoliceanu.