Siminica Mirea (PSD Olt): Se adeverește, într-un final, intenția bună a Partidului Social Democrat, cea de a renegocia PNRR

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea spune că este nevoie de consens politic astfel încât Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) să fie renegociat.

Parlamentarul oltean arată că este vital ca în PNRR să fie incluse irigaţiile, pensiile şi energia.

„După o lungă serie de contraziceri, se adeverește, într-un final, intenția bună a Partidului Social Democrat, cea de a renegocia PNRR în trei domenii majore, și anume: irigații, pensii și energie. Dacă insistențele noastre erau luate în seamă și de restul formațiunilor politice, România s-ar fi aflat într-o situație mult mai bună privind derularea PNRR.

Pe această cale, alături de colegii mei social-democrați, facem apel la toate forțele politice să folosească toate canalele de comunicare de care dispun la nivelul Comisiei Europene pentru a susține, împreună, interesul țării noastre de a renegocia PNRR. Astfel, includerea sistemului de irigații în PNRR este o prioritate a României și trebuie susținută de noi toți!”, a transmis Siminica Mirea.