Simboluri speciale la sloturi online

Chiar și cel mai puțin experimentat jucător de sloturi știe că simbolurile sunt cele care apar pe role: dar sunt toate la fel? Ei bine, răspunsul este nu. Simbolurile sunt diferite, unele aduc plăți mai scăzute, în timp ce altele au chiar și funcții speciale excelente.


În ultimii ani, sloturile online au suferit o evoluție impresionantă, odată cu introducerea de noi funcții care devin din ce în ce mai avansate pe zi ce trece. Află din acest articol cele mai importante informații despre simbolurile speciale de la sloturile online.

Ce sunt simbolurile speciale?

Fiecare slot este structurat într-un mod complet unic și separat de celelalte, deși, în multe cazuri, produsele cu aceeași temă sau similară pot avea un joc și simboluri similare care pot fi folosite în același mod.

Aceste simboluri speciale sunt la fel de avantajoase ca și diferitele bonusuri casino. Acestea îți permit să ai mai multe combinații posibile, ceea ce îți permite să obții câștiguri uriașe. Pe de altă parte, simbolurile speciale ale sloturilor devin din ce în ce mai complexe și uneori este dificil pentru noul jucător să înțeleagă cum funcționează.

Simboluri Wild

Simbolul Wild este una dintre caracteristicile sloturilor găsite în majoritatea sloturilor online. Simbolurile wild ar putea fi prezente în sloturile clasice, sloturile video și chiar în sloturile cu jackpot progresiv. Simbolurile Wild pot înlocui orice simbol, deși nu pot înlocui simbolurile Scatter și bonus.

Fiecare joc de sloturi are propriile reguli, deși simbolurile Wild au întotdeauna puterea de a înlocui alte simboluri și, în cele mai multe cazuri, reprezintă și simbolul cu cea mai mare valoare. Cu cât apar mai multe simboluri Wild pe role, cu atât câștigul tău va fi mai generos. Pe lângă simbolurile Wild standard, dezvoltatorii de jocuri au creat altele noi, neobișnuite și mai atractive. Există diferite tipuri de simboluri Wild, cum ar fi:

Expanding Wild - Această caracteristică specială a sloturilor constă într-un simbol wild care poate să se extindă pentru a acoperi întreaga roată pe care a apărut. Acest lucru poate crește dramatic șansele de a obține combinații câștigătoare;

Sticky Wild - poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor Scatter și a simbolurilor Bonus. Ceea ce îl diferențiază de alte simboluri Wild este că simbolul Wild rămâne pe role mai mult de o rotire și, prin urmare, îți multiplică șansele de a obține câștiguri ridicate;

Stacked Wild - Această caracteristică implică apariția a mai multor simboluri wild pe aceeași rolă într-o singură rotire. Aceste simboluri pot acoperi întreaga rolă și pot genera câștiguri substanțiale;

Multiplier Wild - Un simbol wild care, pe lângă înlocuirea altor simboluri pentru a forma combinații câștigătoare, aplică și un multiplicator la câștigurile obținute. Acest multiplicator poate fi de obicei între 2x și 5x, dar uneori poate fi și mai mare, adăugând o dimensiune suplimentară de excitație și potențial de câștiguri în jocul de sloturi.

Simboluri Scatter

Simbolul Scatter este de obicei cel mai proeminent și este adesea reprezentativ pentru tema generală a jocului. Are abilitățile de a debloca diverse funcții bonus distractive concepute într-un joc de slot. Simbolurile scatter diferă de alte simboluri în două moduri distincte. În primul rând, nu trebuie să apară pe o linie de plată pentru a acorda un câștig. În schimb, aceste simboluri pot apărea în orice poziție pe orice rolă pentru a vă recompensa cu un câștig.

În al doilea rând, nu pot fi înlocuite cu un simbol Wild . Simbolurile Wild acționează ca înlocuitori pentru orice alt simbol, generând o combinație câștigătoare acolo unde altfel nu ar fi existat una, dar nu pot înlocui Scatters. Simbolurile scatter sunt de obicei unele dintre cele mai plătite simboluri dintr-un joc de slot și sunt reprezentate de elemente grafice specifice, care sunt unice pentru tema unui anumit titlu de slot.

Simboluri multiplicatori

Înmulțirea câștigurilor este întotdeauna foarte importantă atunci când joci la cazinourile online. Această caracteristică este prezentă în mod normal în toate aparatele de slot cu un minim de cinci role, deși este, de asemenea, din ce în ce mai folosită la aparatele de slot tradiționale.

Oportunitatea de a-ți multiplica câștigurile de un anumit număr de ori reprezintă un avantaj semnificativ pentru jucător. Prin urmare, este foarte important să ții cont de simbolurile care îți permit să-ți înmulțești câștigurile.

Concluzie

Simbolurile speciale fac jocurile de slot moderne atât de tentante. Pentru a înțelege în detaliu utilizarea fiecărui simbol într-un anumit joc, este întotdeauna o idee bună să consulți informațiile referitoare la jocul pe care dorești să-l accesezi și, evident, tabelul de plăți în care sunt enumerate combinațiile câștigătoare și premiile aferente. Tabelul de plăți este de obicei accesibil dintr-o pictogramă de pe ecranul principal al jocului, care deschide o fereastră pop-up cu toate aceste informații. Nu uita să joci responsabil!