Scorniceşti: Drum reabilitat, abia după semnalarea problemei de către preşedintele PSD Ionuţ Pîrvu

Un drum din satul Şuica al oraşului Scorniceşti a fost pietruit de primărie abia după ce consilierul local Ionuţ Pîrvu a vorbit, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, despre cum primăria localităţi îi ignoră pe cetăţenii din acea zonă, încă de la începutul lunii, şi nu reabilitează artera.

Prezent luni, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, Ionuţ Pîrvu a declarat că primarul Daniel Tudor le-a promis oamenilor încă de la începutul lunii că va pietrui acel drum. Nici la ora difuzării emisiunii lucrarea nu era făcută.

 

„La rectificarea bugetară din 7 noiembrie, am făcut un alt amendament pentru o reprofilare de drum, în satul Şuica, până la momentul asfaltării. Au venit câţiva cetăţeni din sat, în sala de şedinţă, au văzut şi dânşii că noi am votat amendamentul, iar cei de la PNL nu au fost de acord cu el. Dar, domnul primar a spus că el se ţine de cuvânt şi vrea să facă lucruri bune, aşa că l-am întrebat când se paote apuca de treabă, mâine sau poimâine? Domnul primar a spus că nu poate, că-i trebuie nu ştiu ce proiect - pentru partea de pietruire niciodată nu-ţi trebuie proiect. Dânsul a spus că nu are timpul necesar, că mai trebuie 10 zile. Le-a spus oamenilor că, în 10 zile, se va întâmpla acest lucru. După 10 zile, am mers în zona respectivă şi nu era niciun utilaj”, a explicat Ionuţ Pîrvu.

 A doua zi, după difuzarea emisiunii, primarul Daniel Tudor a reacţionat, pe pagina sa personală de Facebook, şi a transmis că a emis ordinul pentru pietruirea drumului din satul Şuica.

 „De asemenea, tot în satul Șuica, la finalul săptămânii trecute au fost finalizate lucrările în vederea reprofilării și pietruirii infrastructurii rutiere. În acest sens, văzând că unii consilieri PSD au încercat să ducă în eroare locuitorii din acea zonă, țin să fac următoarea precizare: la fel ca și în anii precedenți, la final de an, am asigurat sume de bani pentru astfel de lucrări!!! Amendamentele pe care le flutură acei consilieri sunt doar pur electorale”, a transmis primarul.