S-au oprit gazele pe mai multe străzi din Slatina. Reluarea alimentării, preconizată la 15.30

Din cauza unei defecţiuni, Distrigaz Sud Rețele precizează că a fost sistată alimentare cu gaze pe patru străzi din Slatina, în această dimineaţă. 


Afectaţi sunt 219 clienţi casnici şi non-casnici de pe străzile Primăverii, Înfrățirii, Lalelelor și Aleea Lalelelor.

„Ca urmare a unui defect înregistrat în sistemul de distribuție a gazelor naturale amplasat pe strada Lalelelor nr. 16, din localitatea Slatina, județul Olt, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în respectiva zonă astăzi, 30 august 2023, începând cu ora 06.00. Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a acestor clienți se va realiza în cursul zilei de astăzi, 30 august, până la orele 15.30”, precizează oficialii Distrigaz Sud Rețele.

După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.