S-a dat startul înscrierilor online la „Slatina City Run”, eveniment organizat pe 14 mai

S-a dat startul înscrierilor la „Slatina City Run”, eveniment organizat pe data de 14 mai, de către Primăria municipiului Slatina. Iubitorii de mişcare care doresc să ia startul competiţiei se pot înscrie online, până pe data de 12 mai, inclusiv. Locurile sunt limitate atât în proba de cros, cât şi în cea de semimaraton.

Primăria Municipiului Slatina, în colaborare cu Consiliul Local al Municipiului Slatina, organizează pe data de 14 mai evenimentul sportiv ,,Slatina City Run”, ce conține 2 probe: cros și semimaraton.

 La această competiție se pot înscrie toți amatorii de cros și semimaraton din municipiul Slatina și nu numai, cu vârsta de minim 18 ani împliniți la momentul înscrierii în concurs. Începând de astăzi, înscrierile pentru această competiție sportivă se pot face AICI.

 Înscrierile online se vor face până la data de 12 mai inclusiv, iar cele de la fața locului, respectiv în data de 14 mai, se vor putea face doar în limita locurilor disponibile.

 Înscrierea și participarea la acest concurs, NU presupune achitarea unei taxe!Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs. De asemenea, vă invităm să consultați regulamentul competiției sportive Slatina City Run  din data de 14 mai pe site-ul: www.primariaslatina.ro, transmite Primăria Municipiului Slatina.

 Locurile la acest concurs sunt limitate, respectiv 250 de locuri pentru proba de cross (7 km) și 100 de locuri pentru proba de semimaraton (21 km), iar participanții se pot înscrie doar la o singură probă, cross sau semimaraton. Startul se va da din Parcul „Tineretului”.